PANDORA SMART MOTO Μοτοσυκλέτες - moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ

PANDORA SMART MOTO AK 550i ABS NOODOE E4 - Μοτοσυκλέτες - moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Views: 4097Κωδικός Προϊόντος:PANDORA2
Διαθεσιμότητα:2 - 3 Μέρες
449,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 362,10€
Ποσότητα:Καλάθι

Το Pandora Smart Moto V3 αποτελεί ένα κορυφαίο αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας και τηλεμετρίας για μοτοσικλέτες. Περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες: Canbus για πλήρη ενσωμάτωση με τα ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά συστήματα των πιο εξελιγμένων μοτοσικλετών, modem 4G GSM υψηλής ταχύτητας, ακριβή δέκτη εντοπισμού δορυφόρων GNSS με assisted GPS , interface Bluetooth 5.0 νέας γενιάς, καθώς και anti-jammer και anti-hijack modes για μέγιστη προστασία από βίαιη αρπαγή και παρεμβολές.

 

Νέα τεχνολογία
 Assisted-GPS

Η νέα τεχνολογία Assisted-GPS δίνει την δυνατότητα εντοπισμού της μοτοσυκλέτας ακόμα και σε σημεία που δεν υπάρχει δορυφορικό σήμα GPS. Επιτρέπει στο Smart Moto v3 να προσδιορίζει την θέση του λαμβάνοντας πληροφορίες GPS από τις επίγειες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Ο συνδυασμός του GNSS δορυφορικού δέκτη και της Assisted-GPS δημιουργεί την καλύτερη ασπίδα προστασίας για την μοτοσυκλέτα.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι λόγο ευκολότερου εντοπισμού GPS, καταναλώνει ακόμα λιγότερο ρεύμα από την μπαταρία.

 

Battery saver

Οι μηχανικοί της Pandora ανέπτυξαν ακόμα περισσότερο την τεχνολογική υπεροχή του Smart Moto v3 με δύο νέους αλγόριθμους, για αποτελεσματικότερη και ακόμη μικρότερη κατανάλωση ρεύματος που φθάνει έως 1.5mA. Ο πρώτος ελέγχει πάντοτε την τάση της μπαταρίας και σε οποιαδήποτε μεταβολή της αλλάζει και την κατανάλωσή του ώστε η μπαταρία να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Ο δεύτερος βάσει χρόνου, ορίζεται από τον οδηγό μέσω της εφαρμογής Pandora Connect, μετά από πόσες μέρες θα ενεργοποιηθεί το “Power Save mode” ώστε να μπει σε κατανάλωση <1.5mΑ. Η κατάσταση αυτή είναι χρήσιμη και αποτελεσματική σε περίπτωση μικρής ή μακράς διάρκειας parking της μοτοσυκλέτας. Σε όλες τις καταστάσεις η αντικλεπτική προστασία το Smart Moto v3 παραμένει ενεργή με όλους τους αισθητήρες standby ακόμα και του περιμετρικού (Pandora VS22).

 

4G GSM

Το νέο Smart Moto v3 έχει αναβαθμιστεί με 4G μόντεμ, για ταχύτερη μετάδοση δεδομένων και αποτελεσματικότερη κάλυψη, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις υψηλές ταχύτητες που κινείται η μοτοσυκλέτα μέσα και έξω από τις πόλεις. Βέβαια όπου το δίκτυο δεν υποστηρίζει 4G, συνδέεται αυτόματα σε 3G ή 2G, επεκτείνοντας την κάλυψη του ακόμα και σε περιοχές με περιορισμένο σήμα. Με 10 φορές πιο γρήγορες ταχύτητες από το 3G, τη μεγάλη ταχύτητα μεταφοράς μεγάλου όγκου δεδομένων, είναι το απόλυτο αντικλεπτικό σύστημα με την γρηγορότερη τηλεμετρία.

 

Immobilizer - ID TAG

Mε το iD–TAG BT-780 ως αναγνωριστικό οδηγού, ο κινητήρας της μηχανής σας κλειδώνει, όταν βρίσκεστε εκτός εμβέλειας, με αποτέλεσμα ακόμη και εάν κάποιος ληστής καταφέρει να πάρει τα κλειδιά του οχήματός σας να μην μπορεί να το οδηγήσει. Η χρήση του iD–TAG ως keyless-hands free προσφέρει τη δυνατότητα να οπλίζετε και να αφοπλίζετε το αντικλεπτικό καθώς πλησιάζετε ή απομακρύνεστε από τη μηχανή σας, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κάποιο κουμπί.

 

Stealth mode

Ενεργοποιήστε την λειτουργία Stealth όταν το αντικλεπτικό είναι οπλισμένο και κάντε το αόρατο από τους ανιχνευτές εντοπισμού των GPS trackers. Όλη η αντικλεπτική προστασία του Smart Moto είναι ενεργή και με την παραμικρή παραβίαση ενεργοποιεί την σειρήνα και ταυτόχρονα τα συστήματα τηλεμετρίας.

 

Pandora Connect & Pandora-on.com

Η εφαρμογή για κινητά Pandora Connect, είναι διαθέσιμη για iOS και για Android συσκευές (smartphones και tablets). Εξοπλισμένη με μία σύγχρονη 3D απεικόνιση των ζωνών ασφαλείας χρησιμοποιείται για την λεπτομερή καταγραφή της διαδρομής (συμπεριλαμβανομένων των χιλιομέτρων που έχετε διανύσει, του χρόνου ταξιδιού, της μέσης και μέγιστης ταχύτητας) και την real time ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της μοτοσικλέτας, του ιστορικού συμβάντων και τον εντοπισμού θέσης GPS και Επιπλέον, η επίσημη σελίδα της Pandora στο internet pandora–on.com, επιτρέπει τη διαμόρφωση και τον έλεγχο του συστήματος από τον Η/Υ σας.

 

Canbus

Η εξέλιξη των αντικλεπτικών Pandora Moto δεν σταματά, το Smart Moto v3 είναι το μοναδικό αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με δίαυλο επικοινωνίας Canbus (Hispeed CAN & CAN FD) για πλήρη εναρμόνιση και απόλυτη ενσωμάτωση με τα ηλεκτρονικά των σύγχρονων μοτοσυκλετών.

 

Anti Jammer

"Active Protection": Το Pandora Smart Moto v3 διαθέτει μία λειτουργία ασφαλείας και υπηρεσία τηλεματικής, προσθέτοντας μια επιπλέον ασπίδα προστασίας για την απόλυτη ασφάλεια της μοτοσυκλέτα σας. Όταν η λειτουργία "Active Protection" είναι ενεργοποιημένη, το αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού της Pandora βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους servers της εταιρίας με σκοπό τον έλεγχο των σημάτων GSM/GPS της μοτοσυκλέτα σας σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, ακόμη κι αν οι επίδοξοι κλέφτες προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ειδικό εξοπλισμό (jamming devices) για το μπλοκάρισμα του σήματος GSM, τότε θα λάβετε ειδοποίηση μέσω του server.

 

Anti Hijack

Αντικλεπτική προστασία στη περίπτωση που απειληθεί ο οδηγός με σκοπό την βίαιη κλοπή της μοτοσυκλέτας εν κινήσει. Το Smart Moto θα κλειδώσει τον κινητήρα, μετά από λίγο, δημιουργώντας μια απόσταση ασφαλείας μεταξύ του οδηγού και του κλέφτη. Η μοτοσυκλέτα θα ακινητοποιηθεί αυτόματα χωρίς να χρειαστεί καμία αποστολή SMS μηνύματος από τον οδηγό.

 

Perimeter Protection

Προστατέψτε την μοτοσυκλέτα σας με τον πρόσθετο αόρατο αισθητήρα πεδίου Pandora VS22, ο οποίος ανιχνεύει κίνηση κοντά στην μηχανή σας. Η απόσταση είναι ρυθμιζόμενη και υπάρχει δυνατότητα ON/OFF λειτουργίας μέσω της εφαρμογής Pandora Connect. Η παραβίαση του εξωτερικού πεδίου προκαλεί προειδοποιητικά ηχητικά σήματα μέσω της σειρήνας με ταυτόχρονη ενημέρωση Push notification στο κινητό σας.

 

Wireless addon

H Pandora ανεβάζει το επίπεδο της αντικλεπτική προστασίας εφαρμόζοντας την ασύρματη τεχνολογία, μέσω πρωτοκόλλου επικοινωνίας Bluetooth. Αυτό το πρωτόκολλο επικοινωνίας που επέλεξε να χρησιμοποιήσει η Pandora, είναι ιδανικό για την ασύρματη επικοινωνία με μέθοδο κρυπτογράφησης 128bit AES, έχει ελάχιστη κατανάλωση στην πλήρη λειτουργία του και είναι αδύνατο να εντοπιστεί από άλλη συσκευή όταν έχει γίνει ζεύξη. Η χρήση των πρόσθετων αξεσουάρ αυξάνει σημαντικά την αντικλεπτική προστασία του συστήματος Pandora Smart Moto v3.

 

3D Multi sensor

Ενσωματωμένοι αισθητήρες ανύψωσης/κλίσης, κίνησης και κραδασμών, προστατεύουν τη μοτοσικλέτα σας από όλες τις πλευρές.

 

Ζώνες Προστασίας
 • Ανύψωσης / κλίσης
 • Μετακίνησης
 • Κραδασμού (προειδοποιήσεις)
 • Κραδασμού (συναγερμός)
 • Μπλοκάρισμα κινητήρα
 • Πτώση μηχανής σε ατύχημα
 • Ενεργοποίηση Ανάφλεξης
 • Σέλα/ες
 • Κρίσιμη πτώση τάσης μπαταρίας
 • Περιμετρική κάλυψη (optional)
Περιλαμβάνει
 •  Base unit with main cable
 • Owner Master PIN-card – 1
 • Immobilizer Tags BT-780 – 2
 • External VALET button – 1
 • Piezo siren PS-330 – 1
 • External temperature sensor 1
 • Magnetic sensor – 2
 • Blocking relay – 1
 • Packaging 1
Ετικέτες:PANDORA, SMART, MOTO, 550i, ABS, NOODOE