Menu
Your Cart

Z500 SE

Z500 SE
Z500 SE
NEW
Z500 SE
Z500 SE
Ανακαλύψτε καθημερινά προσφορές σε πολλά προϊόντα μας
Υποστηρίζουμε τον κάθε πελάτη και μετά την πώληση
Z500 SE

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας όταν οδηγείτε το ολοκαίνουργιο Z500 ABS supernaked. Με ξεχωριστό αμάξωμα και ισχυρό κινητήρα 451 κ.εκ., αυτό το επιθετικά σχεδιασμένο streetfighter είναι για όσους δεν φοβούνται να τους δουν.

Με ένα γύρισμα του γκαζιού, ο νέος κινητήρας 451 κ.εκ. προσφέρει ομαλή, ισχυρή επιτάχυνση. Η επιτάχυνση είναι γρήγορη χάρη στην άφθονη ισχύ στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ενώ όταν το γκάζι παραμένει ανοιχτό, παρέχεται ικανοποιητική ισχύς στις υψηλές στροφές για να πιάσει υψηλότερες ταχύτητες με άνεση. Με καλά ισορροπημένη απόδοση ισχύος και ισχυρή επιτάχυνση σε ολόκληρο το εύρος στροφών, ο συνδυασμός αυτού του κινητήρα με ένα ελαφρύ πλαίσιο καθιστά τη μηχανή κατάλληλη για μεγάλη ποικιλία συνθηκών οδήγησης, μεταξύ αυτών και των καθημερινών μετακινήσεων.

Η ευκολία στη χρήση είναι η λέξη-κλειδί, αφού το συμπαγές πλαίσιο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς τον χρήστη. Ο ελεγχόμενος χειρισμός χάρη στο πλαίσιο που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το ελαφρύ βάρος, την ευκινησία και την κατανομή του βάρους παρέχει εξαιρετική αίσθηση και εμπνέει σιγουριά για μεγάλη γκάμα αναβατών. Ο εύκολος χειρισμός διευκολύνει επίσης τους ελιγμούς κατά τη στάθμευση.

Από όποια γωνιά κι αν κοιτάξει κανείς την Z500, η ξεχωριστή μπροστινή όψη και οι κομψές, αέρινες γραμμές της καθιστούν σαφές ότι ανήκει στην οικογένεια Ninja, με εμφάνιση εμπνευσμένη από τους αγώνες. Το σχήμα της πλήρους επένδυσης πλαισίου με φέρινγκ αναδεικνύει μια αίσθηση ενότητας με τον αναβάτη, που του επιτρέπει να αισθάνεται ένα με τη μηχανή του.

Ενώ το ύψος της σέλας είναι 785 mm, η λεπτή σχεδίαση τόσο της σέλας όσο και του πίσω μέρους του κινητήρα επιτρέπουν στον αναβάτη να ακουμπά με ευκολία τα πόδια του στο έδαφος. Το επίπεδο σχήμα της σέλας προσφέρει πλούσιο αφρώδες υλικό επένδυσης στο μπροστινό τμήμα χωρίς να θυσιάζεται η άνετη πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος, για να απολαμβάνει ο αναβάτης τη μοτοσυκλέτα με αυτοπεποίθηση.

Η ξεκούραστη θέση οδήγησης προσφέρει άνεση για κάθε σωματότυπο αναβάτη και κατάσταση οδήγησης, ενισχύοντας τον φιλικό προς τον αναβάτη χαρακτήρα της. Η σχετικά όρθια θέση οδήγησης και το φαρδύ τιμόνι τοποθετούν τον αναβάτη σε ιδανική θέση για ενεργό έλεγχο, διευκολύνοντας τη δυναμική, σπορ οδήγηση.

Η Z500 διαθέτει πλαίσιο τύπου χωροδικτυώματος παρόμοιας σχεδίασης με της Ninja H2. Η εξασφάλιση βέλτιστης ακαμψίας με ελαφρύ βάρος επιτεύχθηκε χάρη σε προηγμένες μελέτες δυναμικής ακαμψίας που πραγματοποιήθηκαν από την Kawasaki. Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος σε άκαμπτη βάση και χρησιμοποιείται ως φέρον σκέλος. Η σχεδίαση του πλαισίου συμβάλλει σημαντικά στο μειωμένο βάρος της μοτοσυκλέτας.

 

  • Stock: In Stock
  • Model: 11b
Views: 47
7,295.00€
Ex Tax: 5,883.06€

Available Options

Tags: KAWASAKI , Z500 , SE