Menu
Your Cart

KAWASAKI Z900 RS

KAWASAKI Z900 RS
2 - 3 Days
Ανακαλύψτε καθημερινά προσφορές σε πολλά προϊόντα μας
Υποστηρίζουμε τον κάθε πελάτη και μετά την πώληση
KAWASAKI Z900 RS

Ο τρόπος ζωής σας δεν χωρά απομιμήσεις. Και μόνο η Kawasaki έχει την κληρονομιά για να μεταδώσει τις αξίες του χθες στους αναβάτες του σήμερα, με μια πραγματικά αυθεντική, μοντέρνα κλασική μοτοσυκλέτα. Το έμφυτο στυλ ενός θρύλου της δεκαετίας του '70 – η Z1, η απόλυτη cool μηχανή της Kawasaki – βρίσκει την έκφρασή του στη Z900RS, για να ικανοποιήσει το «είναι» του σημερινού αναβάτη.

Λιτή και απέριττη σχεδίαση κινητήρα. Σε μια μοτοσυκλέτα naked, ο κινητήρας αποτελεί σημαντικό στυλιστικό στοιχείο και χάρη στη λιτή και απέριττη σχεδίασή του, ο κινητήρας ενισχύει την όμορφη παρουσία της Z900RS. Προσεκτικά μελετημένο σχήμα, κατασκευή, υλικά και φινίρισμα της εξάτμισης Κατά τη σχεδίαση του συστήματος εξάτμισης, εξετάσαμε πάνω από 20 παραλλαγές προτού καταλήξουμε στην τελική σχεδίαση, που δίνει έμφαση στην παρουσία του τετρακύλινδρου σε σειρά κινητήρα.

Η αντλία μπροστινού φρένου ακτινικού τύπου συμβάλλει επίσης στον εξαιρετικό έλεγχο και την αίσθηση που προσφέρουν οι δαγκάνες. Για πρόσθετη ασφάλεια πέδησης, το ABS περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό της Z900RS.

Συνδυάζοντας αρμονικά τα εμπνευσμένα από τη Z1 στυλιστικά στοιχεία και τη μοντέρνα χειροποίητη κατασκευή, από το εμβληματικό ρεζερβουάρ καυσίμου σε σχήμα σταγόνας μέχρι το καινοτόμο οβάλ πίσω φως LED, η Z900RS διαθέτει διαχρονική ομορφιά με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και εξαιρετικό φινίρισμα υψηλής ποιότητας.

Η Z900RS είναι εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδήγησης Kawasaki παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στην οδήγηση. Το σύστημα KTRC διαθέτει δύο προγράμματα που καλύπτουν πληθώρα συνθηκών οδήγησης, προσφέροντας είτε βελτιστοποιημένες επιδόσεις σε σπορ οδήγηση είτε μεγαλύτερη σιγουριά κατά την οδήγηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Ο οδηγός μπορεί επίσης να επιλέξει να απενεργοποιήσει το σύστημα.

Το ταχύμετρο και το στροφόμετρο αναλογικού τύπου συμπληρώνονται από μια οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών, ισορροπώντας το ρετρό στυλ με τη σύγχρονη λειτουργικότητα. Η οθόνη LCD είναι ευανάγνωστη, με αρνητική απεικόνιση ενδείξεων (λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο). Το στρογγυλό σχήμα των καντράν εναρμονίζεται με τον ρετρό σπορ χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, ενώ το φινίρισμα στην πρόσοψη των καντράν τονίζει τη σχεδίαση υψηλής ποιότητας.

Η εμπνευσμένη από τους αγώνες τεχνολογία συμπλέκτη προσφέρει πολύ ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα, καθώς και μια λειτουργία περιορισμού αντίθετης ροπής που βοηθά στην αποτροπή αναπήδησης του πίσω τροχού κατά το κατέβασμα ταχύτητας.

Πίσω φέρινγκ και πίσω φως LED εμπνευσμένα από τη Z1. Η ρευστή σχεδίαση του πίσω φέρινγκ είναι εμπνευσμένη από το ραμφοειδές φέρινγκ πίσω μέρους της Z1. Στρογγυλός προβολέας LED. Σε συνδυασμό ρετρό και μοντέρνας σχεδίασης, ο μεγάλος προβολέας LED ø170 mm προσφέρει φωτεινό, λευκό φως για καλύτερη ορατότητα τη νύχτα.

Όπως και η Z1, η Z900RS διαθέτει έναν τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 948 κ.εκ. που προσφέρει εγγενώς μια υπέροχη ισορροπία μεταξύ ισχύος και διαχειρισιμότητας, Η ρύθμιση του κινητήρα εστιάζει στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Σχεδιασμένος για να αποδίδει υπέροχες επιταχύνσεις, προσφέρει στον αναβάτη μια αίσθηση συνδεσιμότητας μεταξύ του γκαζιού και του πίσω τροχού.

Συμπληρώνοντας το μικρό συνολικό βάρος (το οποίο γίνεται άμεσα αντιληπτό μόλις ο αναβάτης σηκώσει τη μηχανή από το πλαϊνό σταντ), η ακαμψία πλαισίου και η γεωμετρία σασί σχεδιάστηκαν με σκοπό να εξασφαλίζουν ελαφρύ και φυσικό χειρισμό. Όπως και ο κινητήρας, το σασί επιτρέπει στον αναβάτη να έχει τον πλήρη έλεγχο, πηγαίνοντας εκεί που θέλει ο αναβάτης χωρίς αντίσταση. Σε αρμονία με τον ρετρό σπορ χαρακτήρα της, η σιλουέτα της Z900RS είναι λιγότερο γυρτή προς τα εμπρός από της Z900.

Αν και οι τετρακύλινδροι σε σειρά κινητήρες της Kawasaki φημίζονται ιστορικά για τον υπέροχο ήχο της εξάτμισής τους, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kawasaki μελετά σε βάθος τον ήχο, για να δημιουργήσει τον ιδανικό ήχο εξάτμισης ενός μοντέλου. Σχεδιασμένη για να προκαλεί την απόκριση του αναβάτη, η ρύθμιση της μελωδίας της εξάτμισης εστίασε στον αρχικό βρυχηθμό του κινητήρα, στο ρελαντί και στις χαμηλές στροφές, εκεί όπου ο μοτοσυκλετιστής θα απολαύσει περισσότερο το βαθύ μουγκρητό της εξάτμισης. 

Στο μπροστινό μέρος, τα δισκόφρενα ø300 mm (αποδοτική διάμετρος: ø267 mm) συνδυάζονται με μονομπλόκ δαγκάνες ακτινικής τοποθέτησης, με 4 έμβολα αντικριστά. Οι μονομπλόκ δαγκάνες μπροστινού φρένου προσφέρουν δυνατό πιάσιμο, με εύκολα ελεγχόμενο επίπεδο δύναμης φρεναρίσματος για εξαιρετική συνολική απόδοση πέδησης. Οι κατεργασμένες μονομπλόκ δαγκάνες διαθέτουν επίστρωση από αλουμίτη και χαραγμένο με λέιζερ λογότυπο Kawasaki, που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση υψηλής ποιτότητας της μοτοσυκλέτας.

  • Stock: 2 - 3 Days
  • Model: 25b
Views: 5651
14,495.00€
Ex Tax: 11,689.52€

Available Options

Tags: Z900 , KAWASAKI